Zdroj: https://www.ksidlisti.cz/mskp/terminy-akci/krtci-cerven-2021  •  Vydáno: 29.6.2021 21:50  •  Autor: Jana Vrbová

Krtci - červen 2021

V měsíci červnu jsme společně oslavili Mezinárodní den dětí, rozloučili se s dětmi, které odcházejí do prvních tříd ZŠ a společně ukončili tento školní rok.

Fotografie z června najdete jako obvykle zde: https://mskp.rajce.idnes.cz/

Na základě situace s pandemií covid-19 městská část Prahy 4 rozhodla o otevření MŠ v měsíci červenci, aby vyhověla požadavkům rodičů, kterým se nepodařilo zajistit program pro své děti v době tohoto prázdninového měsíce. S některými dětmi a rodiči se tak uvidíme ještě příští měsíc.

 

Vážení rodiče,

dovolte nám, abychom vám, rodičům, poděkovaly za spolupráci po celý uplynulý školní rok, i za vaši přízeň v letech minulých, po které vaše děti navštěvovaly naši mateřskou školu. Věříme, že se dětem ve škole povede dobře a že vědomosti, dovednosti a znalosti naším prostřednictvím získané, budou umět dobře uplatnit.

Vám, milé děti, přejeme hodně úspěchů v dalších letech, ať se vám ve škole dobře daří. Jsme na vás pyšné, co všechno již samostatně, nebo s naší lehkou dopomocí zvládáte. Umíte se samostatně rozhodovat. Jste zvídavé, máte zájem o nové věci a snažíte se najít tu správnou cestu k jejich objevení. Máte dobrý odhad, umíte si vzájemně pomáhat, jste k sobě citlivé a ohleduplné, ale dovedete se i aktivně ozvat, když se vám něco nelíbí. Jste aktivní, veselé a nápadité. Věříme, že se vám povede v životě dobře. Držíme vám všechny palce! Budeme rády, když se na nás někdy přijdete podívat a zavzpomínat na svoje školkové roky.

Přejeme vám všem krásné léto, hodně úspěchů do dalších let, radost z pokroků vašich dětí a hlavně hodně zdraví.

H a V