Zdroj: https://www.ksidlisti.cz/mskp/terminy-akci/logopedicka-depistaz-a-nabidka-individualnich-logopedickych-konz  •  Vydáno: 13.10.2021 13:14  •  Autor: Jana Vrbová

Logopedická depistáž a nabídka individuálních logopedických konzultací v MŠ ve školním roce 2021/2022

Vážení rodiče,

ve čtvrtek 4. listopadu 2021 dopoledne se koná ve školce LOGOPEDICKÁ DEPISTÁŽ. Klinická logopedka spolupracující s naší MŠ, paní Mgr. Daniela Palodová otestuje primárně předškoláky, podle časových možností i mladší děti (pokud se na mladší děti z časových důvodů tento den nedostane, bude pro ně vyhrazena další logopedická depistáž ve druhém pololetí). Pokud máte o logopedickou depistáž zájem, je třeba podepsat souhlas ve Vaší kmenové třídě.

Následně Vám naše školka umožňuje individuální konzultace s paní logopedkou přímo v prostorách MŠ (logoped/rodič/dítě). Paní logopedka bude na pravidelné konzultace do školky docházet 1x měsíčně v úterý odpoledne – poprvé 16. 11.. V případě zájmu se na tyto konzultace můžete objednat přes uvedené kontakty: Mgr. Daniela Palodová, emailová adresa: palodova.d@volny.cz, příp. telefonní čísla: 261 217 416; 606 401 515.

K paní logopedce se můžete objednat také individuálně do poradny (roh ulice Čiklova a Petra Rezka, Praha 4, Nusle), v tomto případě je třeba mít doporučení od pediatra (s doporučením od dětského lékaře je logopedická péče hrazena pojišťovnou).

 

Děkujeme