Zdroj: https://www.ksidlisti.cz/akce/prednaska-obecne-prospesne-spolecnosti-dobra-rodina  •  Vydáno: 22.6.2018 17:25  •  Autor: Jana Králová

Přednáška obecně prospěšné společnosti Dobrá rodina

Přednáška obecně prospěšné společnosti Dobrá rodina

Dne 19. 6. 2018 se studenti třetího ročníku zúčastnili přednášky obecně prospěšné společnosti Dobrá rodina. Tato organizace má motto: „Každé dítě patří do rodiny“. Pomáhají pěstounským i adoptivním rodičům. Přednáška byla velmi emotivní a myslím, že důležitá pro studenty nejen pro jejich profesní ale i osobní život.

 

Zde cituji z poděkování, které napsala studentka Pavla Triznová:

Přednáška nás velmi nadchla, dozvěděli jsme se spoustu nových informací a mnoho věcí jsme si ujasnili. Přednáška byla velmi poutavě a zajímavě vyprávěná. Paní Loutnou z organizace doplnila i pěstounka na přechodnou dobu, která nám sdělila některé zkušenosti s pěstounstvím a která je rozhodně člověkem na svém místě. Kéž by takových lidí bylo mnohem více. Někteří z nás začali díky tomuto úžasnému projektu uvažovat i o dobrovolnictví v této sféře. Ještě jednou mnohokrát děkujeme, přejeme hodně úspěchů a věříme, že se vyplní i váš sen, aby většina dětí mohla vyrůstat v rodině.

J. Šíbová