Zdroj: https://www.ksidlisti.cz/akce-2/literarni-a-vytvarna-soutez-2018  •  Vydáno: 30.11.2018 12:35  •  Autor: Jana Zelenková

Literární a výtvarná soutěž 2018

Literární a výtvarná soutěž 2018

I v letošním školním roce jsme se zúčastnili výtvarné a literární soutěže, kterou již po páté vyhlásila pro žáky mateřských a základních škol z Prahy 4 Městská část Prahy 4.

Soutěž je vyhlašována s cílem podpořit rodinu a mezigenerační vztahy. Obrázky se letos kreslily a malovaly na téma "Co dělá, co umí můj táta/ moje máma" a psalo se o tom, že "Jsem součástí naší rodiny" nebo "Dopis člověku, kterého mám rád(a)".

Do soutěže přišlo 205 obrázků a 116 literárních prací z jedenácti základních škol.

Jsme rádi, že můžeme poblahopřát a také poděkovat za skvělou reprezentaci školy Veronice Blažkové z 2.A za oceněnou kresbu, nadějným autorům Veronice Dlouhé z 5.B (3. místo), Emanuele Hoffmannové z 9.B (2. místo), Aničce Dang a Jonasu Šimkovi z 8. třídy (3. místa) za oceněné práce literární.

Slavnostní vyhlášení výsledků soutěže proběhlo 29.11. v obřadní síni Nuselské radnice, kde si ocenění malíři a spisovatelé převzali diplom a dárek z rukou paní místostarostky Mgr. Ivy Kotvové.