Zdroj: https://www.ksidlisti.cz/akce-3/novy-skolni-rok-ve-sd-20192019  •  Vydáno: 30.8.2019 11:50  •  Autor: Martina Bímová

Nový školní rok ve ŠD 2019/2020

ŠD se na Vás opět těší!Usmívající se

Vážení rodiče, milé děti,

prázdniny utekly jako voda a už se moc těšíme, jak se s Vámi opět setkáme v naší ŠD. Doufáme, že jste si během léta  všichni odpočinuli a máte hodně nových zážitků. Budete nám vyprávět.Smějící se Těšíme se také na nové prvňáčky !!!!

Na stránkách naší školní družiny a družinové nástěnky v hale u šaten Vás budeme pravidelně informovat o chystaných i proběhlých akcích. Tyto akce budou plánované, tak jak jste zvyklí, především na středeční odpoledne. V jiný den mohou probíhat v případě, že přijmeme pozvání na akci konanou jinou organizací (např. ZOO, Hobby Centrum apod.) nebo bychom na akce mimo školu nebyly schopny zajistit středeční termín.

Komunikace se ŠDUsmívající se

Snažíme se Vás co nejvíce informovat o činnosti naší ŠD – komunikovat s vámi budeme především prostřednictvím našich webových stránek, ale kontrolujte prosím průběžně i naši nástěnku umístěnou ve vstupní hale školy. Na nástěnku budeme umisťovat i seznamy, kam budete zapisovat své děti na akce mimo školu, na které můžeme vzít pouze omezený počet účastníků.

Pokud budete mít jakékoliv dotazy, neváhejte se obrátit na vychovatelku příslušného oddělení ŠD nebo vedoucí vychovatelku paní Lenku Teclovou. Doporučujeme osobní komunikaci, pokud se na nás obrátíte elektronicky (každá vychovatelka má svou vlastní školní e-mailovou schránku - adresy naleznete na webových stránkách školy i ŠD), počítejte prosím s prodlevou, během péče o vaše děti nemáme přístup k počítači. Školní družina má též vlastní telefon - číslo 733 301 938 – používejte ho prosím s rozvahou, pouze v nezbytném případě.

Děkujeme za pochopení a těšíme se na spolupráci s Vámi.Usmívající se

 

Občas se na nás obracíte s prosbou nebo s otázkou, kde najít akce ŠD nové nebo staré.Usmívající se

Na stránkách školy v levém sloupci pod základní školou si najdete ŠD akce....tam najdete jak akce připravované, ale také akce, které již proběhly+ fotky.Usmívající se 

Tak 2. září 2019 Ahoj !!!

 

Vaše vychovatelky ŠD.Mrkající