Zdroj: https://www.ksidlisti.cz/akce-3/habrovka-pratelska-rodine-zari-2019-foto  •  Vydáno: 26.9.2019 19:05  •  Autor: Martina Bímová

Habrovka přátelská rodině - září 2019 - foto

Habrovka přátelská rodině - září 2019 - foto

Habrovka přátelská rodině a seniorům.Usmívající se

Ve čtvrtek 26. září 2019 od 14:00 do 17:00 pořádala MČ Praha 4 za podpory místostarosty pro rodinnou a sociální politiku Josefa Svobody již poosmé zábavné odpoledne pro děti, rodiny i dříve narozené - Habrovka přátelská rodině a seniorům. Akce probíhala v příjemném prostředí zahrady u kostela sv. Františka z Assisi (U Habrovky).

 

Tradičně byl zajištěn bohatý program – pro děti klaunské vystoupení, skákací hrad, kreativní dílna, malování na obličej a různé soutěže. Svou činnost zde představilo rodinné centrum Rybička. Po celou dobu akce k poslechu i tanci hrála živá hudba (skupina Nanovo).

 

Za naši školu se v roli pořadatelů účastnili studenti střední školy, kteří připravili soutěže na pěti stanovištích – slalom s ping-pongovým míčkem na lžíci, skoky v pytlích, hod na cíl, lovení rybiček z lahve a Kimovu hru (zapamatování předmětů).

 

Jejich úsilí ocenily i děti ze školní družiny, které se na akci přihlásily a své účasti rozhodně nelitovaly. Všichni jsme se dobře bavili a k dobré náladě přispěla nejen kapela se svými hity, ale i pěkné počasí.

Vychovatelky ŠD, J. Králová, M. CírováMrkající