Zdroj: https://www.ksidlisti.cz/uvod/konec-skolniho-roku-20202021  •  Vydáno: 30.6.2021 13:39  •  Autor: Jana Zelenková

Konec školního roku 2020/2021

Konec školního roku 2020/2021

 

Vážení rodiče, žáci, studenti,

letošní, velmi netradiční a pro většinu z nás asi i nelehký školní rok dospěl dnes ke svému konci, a to naštěstí docela obvyklým způsobem. Jsme rádi, že jsme se mohli osobně setkat, rozloučit se před prázdninami, rozdat si vysvědčení.

Děkujeme vám za celoroční spolupráci, velikou podporu při distanční výuce, jen díky tomu se nám podařilo úspěšně zvládnout celý letošní školní rok.

Za podporu školy v jejích nejrůznějších aktivitách ještě jmenovitě patří díky Benešovým, Černohorským, paní Jarolímové, Rendónové, Váňové a panu Schickovi.

Děkujeme všem i za milá slova a ocenění práce celé školy, kterých se nám od vás dostalo. Byla pro nás velkou motivací v práci.

Ačkoliv jsme se už mohli poučit z loňské covidové zkušenosti, přesto jsme leckdy pochybovali a třeba i chybovali. Maximálně jsme se ale snažili zajistit, aby děti neztratily kontakt se školou, svými učiteli a potřebu vzdělávat se. Aby se nejen učili a naučili, připravili k přijímacím zkouškám nebo k maturitě, ale aby se i bavili a rozvíjeli svoje dovednosti a schopnosti při různých výzvách a projektech a neztratili kontakt mezi sebou navzájem. I díky tomu jsme se dokázali v pohodě vrátit do školy k prezenční výuce. Nemyslíme si, že vše fungovalo stoprocentně, že byli spokojeni všichni žáci, studenti, jejich rodiče i pedagogové. Přesto jsme si jisti tím, že snaha naprosté většiny byla obrovská a že jsme obstáli se ctí.

Věříme, že školní rok 2021/2022 se rozběhne bez mimořádných událostí a že to tak i zůstane až do jeho samotného závěru. V tuto chvíli už je ale čas na to, popřát všem klidné, pohodové, slunečné léto a prázdniny a dovolené strávené bez problémů a hlavně ve zdraví.  

Na shledanou se 1.9.2021 těší

H. Pondělíčková a vaše Škola Kavčí hory