Zdroj: https://www.ksidlisti.cz/zajmove-vzdelavani-kategorie/nabidka-b-clever  •  Vydáno: 30.8.2021 14:24  •  Autor: Jana Zelenková

Nabídka B-Clever

Vážení rodiče,
 
hledáte zájmový kroužek nebo přípravy na přijímací zkoušky pro Vaše dítě přímo ve škole?
 
Nabízíme sportovní, jazykové a vzdělávací kroužky. V naší nabídce najdete: Finanční gramotnost, Anglickou konverzaci, Internet bezpečně, Posilování zdravě, Podnikání a spoustu dalších kroužků konajících se přímo ve Vaší škole. Více o našich kroužcích si můžete přečíst zde: www.bclever.cz/nabidka-krouzku-2021/.
 
Přípravy na přijímací zkoušky organizujeme na Vaší škole pro 5. a 9. třídu. Český jazyk i matematiku učí učitelé, kteří mají s přijímacími zkouškami dlouholeté zkušenosti. Přípravy vedou podle našich materiálů, které jsou každoročně aktualizovány. O přípravách si můžete přečíst více zde: www.bclever.cz/prijimacizkousky/.
 
Pořádáním aktivit pro děti za rozumné ceny se zabýváme již 16 let. Naši lektoři mají bohaté zkušenosti z práce s dětmi a zajistí jim vysokou kvalitu kurzů či kroužků. Svěřte své děti do rukou profesionálů.
 
Více informací o nás, přípravách na přijímací zkoušky a kompletní nabídku kroužků přímo pro Vaši školu naleznete na stránce: www.bclever.cz. Přes stránky se rovnou můžete i přihlásit, neotálejte, máme omezené kapacity.
 
Těšíme se na Vás.

Daniel Izák
izakd@bclever.cz