Facebook - Škola Kavčí horyYouTube - Škola Kavčí hory
Kategorie: akce

Nový školní rok ve ŠD 2017/2018

Nový školní rok ve ŠD 2017/2018

ŠD se na Vás opět těší!Usmívající se

Vážení rodiče, milé děti,

prázdniny utekly jako voda a už se moc těšíme, jak se s Vámi opět setkáme v naší ŠD. Doufáme, že jste si během léta  všichni odpočinuli a máte hodně nových zážitků. Budete nám vyprávět.Smějící seTěšíme se také na nové prvňáčky !!!!

Na stránkách naší školní družiny a družinové nástěnky v hale u šaten Vás budeme pravidelně informovat o chystaných i proběhlých akcích. Tyto akce budou plánované, tak jak jste zvyklí, především na středeční odpoledne. V jiný den mohou probíhat v případě, že přijmeme pozvání na akci konanou jinou organizací (např. ZOO, Hobby Centrum apod.) nebo bychom na akce mimo školu nebyly schopny zajistit středeční termín.

Komunikace se ŠDUsmívající se

Snažímeme se Vás co nejvíce informovat o činnosti naší ŠD – komunikovat s vámi budeme především prostřednictvím našich webových stránek, ale kontrolujte prosím průběžně i naši nástěnku umístěnou ve vstupní hale školy. Na nástěnku budeme umisťovat i seznamy, kam budete zapisovat své děti na akce mimo školu, na které můžeme vzít pouze omezený počet účastníků.

Pokud budete mít jakékoliv dotazy, neváhejte se obrátit na vychovatelku příslušného oddělení ŠD nebo vedoucí vychovatelku paní Lenku Teclovou. Doporučujeme osobní komunikaci, pokud se na nás obrátíte elektronicky (každá vychovatelka má svou vlastní školní e-mailovou schránku-adresy naleznete na webových stránkách školy i ŠD), počítejte prosím s prodlevou, během péče o vaše děti nemáme přístup k počítači. Školní družina má též vlastní telefon (číslo bude upřesněno) – používejte ho prosím s rozvahou, pouze v nezbytném případě.

Děkujeme za pochopení a těšíme se na spolupráci s Vámi.Usmívající se

 

Občas se na nás obracíte s prosbou nebo s otázkou, kde najít akce ŠD nové nebo staré.Usmívající se

Na stránkách školy v levém sloupci pod základní školou si najdete ŠD akce....tam najdete jak akce připravované, ale také akce, které již proběhly+ fotky.Usmívající se 

Tak 4.září 2017 Ahoj !!!

 

Vaše vychovatelky ŠD.Mrkající


Vydáno: 1.9.2017 21:42 | 
Přečteno: 967x | 
 | Hodnocení:

EVROPSKÁ UNIE * Evropské strukturální a investiční fondy * OP Praha - pól růstu ČR 

Modernizace učebny přírodovědného vzdělávání spolu s podporou využití digitálních technologií ve výuce a zajištění jejich bezdrátové konektivity

je spolufinancován Evropskou unií.

Stručný popis projektu:

Projekt je zaměřen na modernizaci přírodovědné učebny. Projekt je tedy plně v souladu s činností žadatele, kterou je vzdělávání a výchova dětí a mládeže. Modernizací dojde ke zkvalitnění výuky odborných přírodovědných předmětů, čímž dojde k posílení zájmu žáků o výuku těchto předmětů.

Doba realizace projektu byla do 31.10.2021.


Loga - projekt doučováníOd září 2021 do 30.6.2023 jsme se zapojili do aktivit Národního plánu doučování.

Finanční prostředky jsme čerpali na skupinové i individuální doučování žáků z programu „Doučování žáků škol – Realizace investice 3.2.3 Národního plánu obnovy".

Cílem doučování bylo především narovnání vzdělanostních rozdílů ve výsledcích vzdělávání a eliminace negativních dopadů výluk prezenční výuky na výsledky vzdělávání žáků, k nimž došlo v souvislosti s pandemií Covid-19.

 

Klub rodičů
Světová škola
Prážata
Pedagogická fakulta UK
Děti dětem
Česko čte dětem
Afrika Africe
Pilotni skola Kin-ballu
Recyklohraní
Internet hot line
OVCE.sk
Seznam se bezpečně
Kraje pro bezpečný internet
SCIO Jak na VŠ
Infoabsolvent