Zdroj: https://www.ksidlisti.cz/uvod/informace-k-zaveru-skolniho-roku-20192020  •  Vydáno: 14.6.2020 23:29  •  Autor: Jana Zelenková

Informace k závěru školního roku 2019/2020

Vážení rodiče, žáci, studenti,

vzhledem k tomu, že letošní školní rok dospěje brzy ke svému konci netradičním a pro všechny velmi novým a neobvyklým způsobem, zde je několik informací:

A ještě pár slov na závěr. Děkujeme Vám za spolupráci a podporu, díky tomu se nám vše podařilo úspěšně zvládnout.
Celá situace pro nás všechny byla nezvyklá, nová, zpočátku těžko uchopitelná. Každý využíval k výuce různé platformy, výukové materiály, byli jsme zaskočeni novou situací a zavaleni množstvím různorodých informací. Postupně pak přišly pochybnosti, zda jdeme dobrým směrem, zda dokážeme zajistit to základní, co je třeba, a to vše v době, kdy ani kontakt mezi pracovníky školy není každodenní a ředitelka pevně věří v kvalitu práce odváděné učiteli. … aby děti neztratily kontakt se školou a potřebu vzdělávat se, mít nějaké povinnosti. Aby se žáci připravili k přijímacím zkouškám, aby byli připravení maturanti… aby, aby, aby… Učili jsme se za pochodu my učitelé, vy rodiče i žáci. Ne vše možná fungovalo stoprocentně, ale snaha naprosté většiny byla obrovská.

Věříme, že školní rok 2020/2021 se rozběhne bez karambolů a mimořádných událostí. Těšíme se na shledání 1.9.2020.

Hezké léto

H. Pondělíčková a Vaše Škola Kavčí hory